Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
3 spôsoby, ako získať Samsung Galaxy S23 za najlepšiu cenu: Máte posledné dni na využitie akcie

3 spôsoby, ako získať Samsung Galaxy S23 za najlepšiu cenu: Máte posledné dni na využitie akcie

Keďže sa technológie a smartfóny vyvíjajú tak rýchlo, málokomu sa chce čakať dva roky na to, aby si kúpil nový mobilný telefón. Prípadne ešte dlhšie, kým staré zariadenie stále funguje. Niekedy tá zmena naozaj stojí za to. Napríklad v prípade modelov Samsung Galaxy S23. Teraz navyše máte možnosť ušetriť desiatky až stovky eur a získať tieto telefóny za tie najvýhodnejšie ceny. 

Prečo by ste mali vymeniť svoj starý telefón za jeden z modelov série Samsung Galaxy S23? V prvom rade ide o jedny z najlepších a najvýkonnejších mobilných telefónov na súčasnom trhu. Sú vybavené najnovším hardvérom a výkonným procesorom, čo znamená, že sa môžete tešiť na skvelý výkon a plynulosť zariadenia. Okrem toho majú vylepšený fotoaparát s pokročilými funkciami a špičkový displej so živými farbami. Ak však nechcete zaplatiť plnú sumu za tieto zariadenia, existujú 3 spôsoby, ako ušetriť pri ich kúpe. 

Nový telefón z výkupu

Na našom e-shope Mobilonline nájdete nové telefóny Samsung Galaxy S23 z výkupu. Ide o úplne nové a nepoužívané zariadenia, ktoré majú nalepené všetky pôvodné fólie a sú s kompletným príslušenstvom v originálnej krabici. V porovnaní s oficiálnou distribúciou majú výhodnejšiu cenu, no taktiež k nim získate záruku 24 mesiacov. Ak vám záleží na tom, aby bol váš mobil úplne nový, ide o jeden z najlepších spôsobov kúpy. 

Použitý telefón z výkupu

V prípade, že vám neprekáža, ak niekto pre vami zariadenie používal, môžete si zakúpiť použité telefóny Galaxy S23 z výkupu. Vzťahuje sa na ne 12-mesačná záruka, no sú za veľmi výhodnú cenu. Rozdelené sú do tried podľa miery opotrebenia. Napríklad zariadenia v triede A vyzerajú na prvý pohľad ako nepoužívané a sú naozaj vo vynikajúcom stave. V prípade triedy B už vidieť jemné ryhy alebo škrabance, no stále to nie je nič, čo by pekný obal alebo ochranné sklo nevyriešilo. 

Vymeňte starý za nový cez novysamsung.sk

Veľmi obľúbeným spôsobom získania nového mobilného telefónu je výmena starého za nový. Túto akciu môžete využiť prostredníctvom stránky novysamsung.sk, ale pozor, platí len do konca júna. Odpredať môžete akýkoľvek svoj mobilný telefón, aj inej značky ako Samsung. Na základe jeho stavu bude určená výkupná cena, ku ktorej navyše získate bonus 120 eur. Podľa toho, aké zariadenie odpredáte, môžete pri kúpe nového Galaxy S23 ušetriť aj stovky eur

Tak čo, pre ktorú z týchto troch možností sa rozhodnete? 

 

Text: Andrea Šípošová 
Foto: Samsung, 
novysamsung.sk