Zavrieť ikona
Chcete Xiaomi Mi Band 3 len za 3 €? Navštívte v správny čas vybranú predajňu Mobilonline a možno si 1 kus odnesiete domov aj vy!

Chcete Xiaomi Mi Band 3 len za 3 €? Navštívte v správny čas vybranú predajňu Mobilonline a možno si 1 kus odnesiete domov aj vy!

30.10.2020 sme na populárnej sociálnej sieti spustili hlasovanie, v ktorom ste si mohli „vylajkovať“ svoju predajňu a v presne určený dátum a čas si z nej odniesť obľúbený fitness náramok Xiaomi za neuveriteľne nízku cenu. Predajne si celkovo vyslúžili 730 lajkov, pričom najnapínavejšie to bolo medzi Čadcou a Banskou Bystricou. Čo myslíte, ako to nakoniec dopadlo?

Xiaomi Mi Band 3 len za 3 € si môžete zakúpiť 18.11.2020 od 9:00 v predajni Mobilonline v Čadci, nachádzajúcej sa v hypermarkete Tesco!

Špeciálna cena platí len na 10 prvých zakúpených kusov a aby to bolo fér a ušlo sa aj ostatným, každý zákazník si môže kúpiť len 1 kus náramku. Aj napriek tomu Vám odporúčame sa v stredu poriadne poponáhľať, pretože náramky sa v regáli určite dlho neohrejú ;-)

A pokiaľ nestihnete, nezúfajte. Podobné akcie plánujeme aj do budúcna. Pozorne sledujte náš facebook profil a keď zahliadnete nový súťažný príspevok, nezabudnite zahlasovať za predajňu vo svojom meste. Nie je vylúčené, že si v budúcnosti zahráme napríklad o smartfóny za podobne šialené ceny.