Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
V novom roku, v novom šate: Vyberte pre svoj mobilný telefón to najlepšie príslušenstvo

V novom roku, v novom šate: Vyberte pre svoj mobilný telefón to najlepšie príslušenstvo

 

Máme tu nový rok, ktorý so sebou prináša rôzne priania a predsavzatia na zlepšenie svojho života. Jedným z nich by mohlo byť aj to, aby ste viac pozornosti venovali svojim zariadeniam. Keďže tvoria podstatnú časť vašich dní, zaslúžia si, aby ste sa o ne starali. Ochrana mobilného telefónu je veľmi dôležitá, pretože tak predídete nielen jeho zničeniu a rozbitiu, ale ochránite aj seba a svoju peňaženku pred nečakanými výdavkami spojenými s opravou.

 

Našli ste si pod vianočným stromčekom nový smartfón? Čo najskôr by ste ho mali ochrániť. Dokonalú ochranu vám poskytne kombinácia tvrdeného skla a ochranného obalu alebo puzdra. Na Mobilonline.sk nájdete široký výber rôzneho príslušenstva pre mobilné telefóny. Využite novoročný výpredaj, zľavy a výhodné akcie, aby ste si vybrali štýlový a praktický doplnok za priaznivú cenu. 

 

Prečo je dôležité chrániť svoje zariadenie?

 

Mnohí ľudia ochranu telefónu alebo iných zariadení podceňujú, až kým sa im s nimi niečo nestane. Stačí, že vám mobil spadne na zem alebo ho vložíte do tašky spolu s kľúčmi alebo inými ostrejšími predmetmi. Bez ochranného skla a obalu hrozí vysoké riziko jeho poškriabania alebo dokonca rozbitia. Kúpa vhodného príslušenstva na telefón vás vyjde doslova len pár eur, zatiaľ čo výmena rozbitého displeja by sa mohla vyšplhať na niekoľko stoviek. 

 

V predajniach a na e-shope Mobilonline nájdete rôzne príslušenstvo na mobilný telefón. Okrem ochranných krytov a puzdier si môžete vybrať tvrdené sklá, ochranné fólie, držiaky, stojany, nabíjačky, káble, slúchadlá a rôzne doplnkové príslušenstvo. 

 

Uprednostňujete praktickosť a jednoduchosť? Vyberte si transparentný alebo čierny kryt na mobil, ktoré patria k najpredávanejším. Ak ale chcete premeniť svoj smartfón na štýlový doplnok, vsaďte skôr na značkové a luxusné obaly. V ponuke nájdete značky ako Guess, Karl Lagerfeld, Marvel, Disney, Spigen a ďalšie. Zariadenie bude vyzerať dobre a zároveň bude kvalitne chránené. 

 

 

Ochranná fólia pre smartfón na mieru

 

Najlepšiu ochranu pre displej vášho smartfónu poskytne tvrdené sklo. Niektorým ľuďom sa ale nepáči, že ho cítia na displeji, prípadne sa nevyrába pre ich konkrétny model telefónu. V tom prípade si môžete vybrať ochrannú fóliu na mobil. Pred rozbitím síce nechráni tak dobre ako tvrdené sklo, avšak proti prachu, nečistotám, škrabancom a mastným odtlačkom áno. Výhodou je, že ju na displeji nebudete vôbec cítiť.

 

Odporúčame vám ochrannú fóliu na mieru, ktorá sa pomocou špeciálnej rezačky dá vyrezať presne na vaše zariadenie na mikrometer presne. V Mobilonline vám takto dokážeme vyrezať fóliu na 99 % modelov mobilných telefónov, dokonca aj na staršie zariadenia. V prípade, že v zozname nenájdete svoj model, dajte nám vedieť a my ho doplníme. 

 

 

Nepotrebný telefón k nám prineste na výkup

 

Možno ste si pod tým stromčekom našli mobilný telefón, ktorý vám z nejakého dôvodu nevyhovuje. Alebo máte zariadenie, ktoré už u vás doma nemá miesto a viac ho nepotrebujete. V oboch prípadoch môžete takýto mobilný telefón priniesť na výkup do Mobilonline. Okrem telefónov môžete dať do výkupu aj tablety, notebooky, smart hodinky a fitness náramky. 

 

Výkupom zariadení šetríme prírodu a zároveň im dávame druhú šancu na život. Aj v tomto prípade platí, že ochrana je dôležitá, pretože na základe stavu daných zariadení sa určuje výkupná cena. Ak ste používali ochranný obal alebo sklo, prípadne ste si dávali naozaj pozor, s najväčšou pravdepodobnosťou bude zariadenie patriť do vyššej kategórie. To znamená, že zaň získate aj viac peňazí. 

 

Či už chcete odpredať svoje zariadenie, kúpiť si nové alebo si len vybrať príslušenstvo na mobilný telefón, spoločnosť Mobilonline je tou správnou voľbou. Vybavíte tu všetko na jednom mieste a budete navyše odchádzať so spokojnosťou.

 

Text: Aďka Šipošová

Foto: Freepik