Zavrieť ikona
Tipy na vianočné darčeky pre mužov, ženy, rodičov aj deti

Tipy na vianočné darčeky pre mužov, ženy, rodičov aj deti

Riešite aj vy každoročnú dilemu, čím obdarovať svojich blízkych na Štedrý večer? 

Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a ak vám dochádzajú nápady a nemáte práve najmenšiu chuť sa túlať po obchodoch a hľadať skvelý darček, ktorý poteší každého, nechajte sa inšpirovať našimi vianočnými tipmi. 

Mobily a príslušenstvo patria medzi najobľúbenejšie spomedzi vianočných darčekov. Ľudia neváhajú kupovať drahšie dary, chcú svojich blízkych prekvapiť naozaj niečím hodnotným. 

Mobilné telefóny

Mobilné telefóny sú v dnešnej dobe nenahraditeľné a majú stále miesto pod vianočným stromčekom. Potešte svoje deti novým smartfónom, o ktorom tak tajne túžia. Starí rodičia by sa určite potešili seniorskému telefónu s veľkými tlačidlami a SOS tlačidlom. 

Navyše kúpou telefónu z výkupu nielenže ušetríte vašu peňaženku ale taktiež aj chránite životné prostredie.

Mobilné telefóny


Elegantné puzdrá

Každá žena túži nosiť ikonické a prestížne značky. Elegantné puzdrá Karl Lagerfeld a Guess ľahko skombinujú a stanú sa tak výborným nadčasovým doplnkom, ktorý im budú všetci závidieť.

Puzdrá Karl Lagerfeld a Guess

 

Fitness náramok

Výborný darček nielen pre profesionálnych alebo začínajúcich športovcov, ale aj pre bežného používateľa. Už vám nič neunikne. Náramok zobrazí prichádzajúci hovor alebo správu a vy teda nestratíte prehľad. Pomocou aplikácie Mi Fit zozbierate všetky údaje (o cvičení, kvalite spánku, prejdených krokoch a tepovej frekvencie) do vášho zariadenia, kde ich môžete podrobne analyzovať.


Smart hodinky

Dnešné smart hodinky sú natoľko inteligentné a pokročilé, že v mnohých veciach dokážu dokonca zastúpiť telefón. Sú preto výborným darčekom pre všetkých, ktorý potrebujú mať svoj život pod kontrolou.

Smart hodinky


Slúchadlá

Slúchadlá do uší sú veľmi ľahké a zmestia sa do každého vrecka. Hodia sa hlavne na cestovanie, športovanie alebo home office. Komu zavadzia kábel, alebo jeho telefón už nepodporuje 3,5mm jack, tak máme pre neho riešenie v podobe bezdrôtových slúchadiel do uší.

Slúchadlá

Reproduktory

Prenosné bluetooth reproduktory k mobilom si môžete zobrať kamkoľvek len chcete. Vďaka vlastnej batérií s dlhou výdržou nebudete nijako obmedzovaní. Prenosné reproduktory sa zvyčajne vyznačujú odolnosťou voči vode a prachu.

Reproduktory


Držiak do auta

Držiaky sú skvelými pomocníkmi do auta, na bicykel, alebo priamo na puzdro telefónu. Udržia váš mobilný telefón pevne a stabilne, aby nevypadol a nepoškodil sa.

Držiak do auta


Powerbanka

Obľúbený darček pre každého, kto je na cestách a nemá možnosť dobitia svojho smartfónu či tabletu cez elektrickú sieť. Zariadenie nabijete kdekoľvek pomocou “prenosnej energie” powerbanky.

Powerbanka


Elektrická kolobežka

Kolobežka je čoraz viac a viac populárny darček. Vhodný darček pre všetkých, ktorý sa potrebujú presunúť rýchlo z miesta na miesto. Je kompaktná, takže sa s ňou dostanete takmer všade kde to terén dovoľuje.

Elektrická kolobežka


Robotický vysávač

Smart robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C sa zaraďuje do rodinky novej generácie šikovných vychytávok, ktoré sa postarajú o vašu domácnosť. Zatiaľ čo budete v práci vám vyčistí koberce aj podlahy a ľahko ho ovládate prostredníctvom mobilnej aplikácie Mijia APP, pomocou ktorej si naplánujete čistenie alebo si zvolíte niektorý z mnoha čistiacich režimov.

Robotický vysávač Mi Robot Vacuum Mop 1C


Čistička vzduchu

S čističkou vzduchu od Xiaomi Mi Air Purifier Pro si doprajete čistý vzduch bez dráždivých alergénov a ďalších vzduchových mikročastíc. Pomocou šikovnej aplikácie Mi Home ju budete ľahko ovládať. Trojitý filter zbaví vašu domácnosť od 99,99% neželaných čiastočiek, ako sú napríklad alergény, zvieracie kože, prach, peľ, cigaretový dym a ďalšie.

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro


Ručný vysávač

Upratovanie nikdy nebolo jednoduchšie. Vďaka maximálnemu výkonu a minimálnej hmotnosti bude udržiavanie čistoty vo vašej domácnosti s ručným vysávačom Xiaomi Mi hračkou.

Xiaomi Mi Ručný vysávač

 

Prežite Vianoce v pohode a nechajte si poradiť pri výbere smartfónu, seniorského telefónu, smart hodiniek, príslušenstva a inteligentných doplnkov do domácnosti v Mobilonline. V e-shope a vo viac ako 50 predajniach po celom Slovensku na Vás čaká výber z top značiek Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei, Lagerfeld alebo Guess.

 

V Mobilonline dobre poradíme každému Ježiškovi.  

 

 

Zdroj foto | Shutterstock/MarkNazh; SAMSUNG, XIAOMI - Homepage