Zavrieť ikona
Tipy na vianočné darčeky

Tipy na vianočné darčeky

Vianoce sú sviatky lásky a pokoja. Spojením týchto dvoch slov, ale nemôžeme opísať o to čo týmto sviatkom predchádza. Nekončiace bitky o potraviny, čakanie v radoch pri výbere vianočného stromčeku a v neposlednom rade, nakupovanie darčekov. My z Mobilonline vieme, že výber správneho darčeku môže byť náročnejšia výzva ako sa na prvý pohľad zdá. Preto naši najväčší odborníci dali hlavy dokopy a vybrali pre vás tie najlepšie tipy na vianočné darčeky. Vy si budete musieť z nich už len vybrať a naše soby vám pri objednávke do 19.12. garantujú doručenie do Vianoc.

Niečo čo nepoteší len ženy - partnerka

Potešte svoju nežnú polovičku robotickým vysávačom iRobot, ktorý sa stane najväčším pomocníkom vo vašej domácnosti. Vaša partnerka naňho nedá dopustiť a vy už nikdy viac nebudete musieť zobrať do ruky vysávač. U nás na eshope si určite vyberiete ten pravý do vašej domácnosti, k tomu na Vianoce za výhodné ceny.

Ozdobiť ruku nemusíte len náramkom - partnerka

Remienok na Apple Watch je tiež cesta a kto ho spraví viac ikonickým ako obľubený návrhár Karl Lagerfeld? Sľubujeme, že s týmto pri vašej polovičke určite zabodujete a možno dostanete pri vianočnom stole o jednu naberačku z kapustnice naviac. 

Keď už slúchadlá, tak štýlové - partnerka

Chcete dopriať svojej partnerke kvalitný zvuk a štýlový vzhľad pri každej príležitosti, darujte jej pod stromček Bluetooth slúchadlá od značky Guess. Možno si hovoríte, že Bluetooth slúchadlá väčšinou nie sú módnym doplnkom, ale toto pri sérii Guess True Wireless neplatí. Kombináciou štýlového vzhľadu a vynikajúceho zvuku si vašu partnerku okamžite získajú. 
Okrem značky Guess, vám štýlovú alternatívu ponúkne aj značka Haylou s modelom Haylou TWS Moripods. Ponúkajú minimalistický dizajn v spojení s čistým zvukom. Okrem iného sa pýšia aj vysokou rýchlosťou prenosu zvuku, čo je hlavnou výhodou pri sledovaní filmov a videí. 
Či sa už rozhodnete vašu partnerku obdariť tieto Vianoce s produktami od Guess alebo Haylou, to je na vás, my vám však môžeme všetky výrobky vrelo odporučiť.

 

Šoférovanie a telefonovanie? Žiadny problém - otecko

Jabra Talk 15 Bluetooth handsfree sa stáva bezpečnou alternatívou pre všetkých oteckov, ktorý často riešia telefonáty výhradne za volantom automobilu. Nezabudnite, že týmto darčekom nemyslíte len na vašich najbližších, ale na všetkých šoférov. 

Potešte otecka, aby si konečne mohol oddýchnuť - otecko

Prioritou číslo jedna každého otecka je bezpečnosť jeho rodiny, ale aj on si niekedy musí pospať. Zaistite mu pokojný spánok pomocou bezpečnostnej kamery Xiaomi Mi 360º

Nesmieme zabudnúť ani na našich najstarších - starí rodičia 

Chcete potešiť starých rodičov? Darujte im pod stromček elegantné rádio JBL Tuner 2 a spríjemnite im dlhé chvíle na chalupe, záhradke alebo aj doma. Na veľkom prehľadnom displeji si vyberú presne tú stanicu, na ktorú budú mať práve náladu. 

+

Muzika tej najlepšej kvality pre teenegerov - deti

Pôjdu vám s tým možno na nervy, ale čo pre nich nespravíte. Reč je o Bluetooth reproduktoroch, ktoré nemôžu chýbať žiadnemu teenegerovi. Kedy je lepší čas ho jedným obdarovať ako na Vianoce? Veď možno vám pustí aj nejakú vianočnú pesničku. Vyberte si medzi štýlovými reproduktormi od spoločnosti Niceboy, ktoré sú momentálne novinkou na našom eshope.
Ak ste však fanúšik spoločnosti JBL, tak JBL Charge Essential 2 je to pravé pre vás. Má všetko čo vaše dieťa ocení, kvalitný zvuk, silné basy, dlhú výdrž, ktorá zabezpečí hodiny tej najlepšej muziky. 
Pre tých z vás, ktorí hľadajú lacnejšiu alternatívu tu máme Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2. Elegantný, malý a ľahký Bluetooth reproduktor. S produktami od spoločností Niceboy, Xiaomi alebo JBL, tieto Vianoce určite nešliapnete vedľa.

Chcete tablet pre svoje malé ratolesti? Alcatel je odpoveď - deti 

Už je to niekoľko rokov čo sa smart zariadenia dostávajú do rúk našich najmenších. Tohto trendu si všimli aj výrobcovia elektronických zariadení a svoje produkty začali prispôsobovať aj pre nich. Alcatel to povýšil na novú úroveň a vyrobil tablet určený priamo pre potreby dieťaťa. Čo poteší našich najmenších viac ako keď si pod stromčekom nájdu zariadenie na ktorom budú môcť hrať hry, pozerať rozprávky a mnoho ďalších aktivít. Vy ako rodič budete mať všetko pod dohľadom, takže sa ničoho obávať nemusíte. Alcatel 1T 7 2021 KIDS nájdete u nás v modrej, ale aj ružovej farbe. 

Smart hodinky aj pre tých najmenších - deti

CARNEO GuardKid+ 4G nie sú darčekom len pre vaše dieťa, ale sú darčekom aj pre vás. Každý rodič sa bojí o svoje dieťa, ale vďaka Smart hodinkám CARNEO GuardKid+ 4G, budete o niečo pokojnejší. Vďaka GPS budete mať istotu, že vaše dieťa dorazilo v poriadku do školy alebo na krúžok. Videohovor vám umožní skontrolovať dieťa aj vizuálne, čo vás uistí v tom, že je skutočne v poriadku. Funkcia GEO fence umožňuje nastaviť lokality, ktoré sú bezpečné pre vaše dieťa a pri opustení bezpečnej zóny dostanete upozornenie na svoj telefón.

Niečo aj pre vášnivých hráčov - deti

S ovládačom idú hry lepšie, preto doprajte vašim malým hráčom jeden pod stromček. Jeden darček s ktorým budú môcť hrať na každom zariadení v domácnosti, škole, jednoducho kdekoľvek. Herný ovládač je možné pripojiť k telefónom a tabletom s iOS a Android, PC a dokonca aj ku konzolám. My vám odporúčame jeden z dvojice iPega 9156 alebo iPega 4008. Tak neváhajte a doprajte každému hráčovi krajšie Vianoce. 

Nesmieme zabudnúť ani na školákov - deti

Chcete tablet pre svoje dieťa, ale Alcatel je preňho príliš detský? Tento problém vyrieši tablet iGET SMART W202 10.1", ktorý sa preňho stane ideálnym vianočným darčekom. Uľahčí mu školský život, pretože sa môže učiť a vytvárať prezentácie kdekoľvek. Nesmie tu chýbať ani možnosť nainštalovania rôznych aplikácií, ktoré mu poslúžia ako odmena popri učení. 

Začnite s prípravou na leto už v decembri - rodinka

S Vianocami ide ruka v ruke aj množstvo jedla, ale hlavne koláčov. Toto sladké potešenie sa nás môže ľahko zmocniť a my mu nebudeme vedieť odolať. Držte svoju hmotnosť na uzde pomocou inteligentnej váhy Xiaomi Mi Smart Scale. Pomocou aplikácie Mi Fit APP môžete jasne vidieť zmeny na vašej hmotnosti, prostredníctvom vášho smartfónu. Tohto inteligentného pomocníka ocení celá rodina a vy tak budete v ich očiach hrdinom, ktorý im zaistí letnú postavu snov.

Niečo čo poteší celú rodinu - rodinka

Na Vianoce je len jednej veci viac ako darčekov, a to koláčov. Sladké jedlo je odvekým nepriateľom zubov, ale kto by si ho  cez tieto sviatky odoprel. Preto na toto obdobie pripravte seba aj svojich blízkych kvalitnými zubnými kefkami USMILE. Obdarujte ich pod vianočným stromčekom darčekom, ktorý určite ocenia a neostane nevyužitý. Na našom eshope máte na výber zo štyroch modelov, každý disponuje inými funkciami, čiže si ľahko nájdete ten ideálny pre vás a vašu rodinu.

Zase ponožky? Nie, tentoraz rukavice - univerzálny

Mobilný telefón sa stal neodmysliteľným spoločníkom v živote každého z nás, kvôli čomu v zimnom období prichádza známa dilema. Musíte si často vyberať medzi udržaním konverzácie na vašich smartfónoch a príjemným teplom pre vaše ruky. Každú zimu jednu z týchto činností musíte obetovať a buďte k sebe úprimný, väčšinou si to odskáču tie ruky. Ale toto všetko sa pomocou Rukavíc na dotykový displej stalo dávnou minulosťou. Tento univerzálny darček je vhodný pre všetky vekové kategórie, ale aj pohlavia.

Nenechajte sa zaskočiť ranným mrazom - univerzálny

Nadišiel december, spoločne s ním prichádzajú aj prvé mrazy, ktoré môžu negatívne ovplyvniť vaše auto. Tento darček je vhodný pre všetkých, nielen pre ľudí, ktorým auto odmieta v zime štartovať. Nenechajte sa nepríjemne prekvapiť a buďte pripravený aj na tie najtvrdšie mrazy spoločne s kompaktným štartérom. Ale pozor ostávajú už len posledné kusy, tak buďte rýchly! 

Herný či pracovný? U nás každý notebook za tie najlepšie ceny - univerzálny

Nájsť ten správny darček pre niektorých ľudí je skutočný oriešok, ale čo môžete pokaziť notebookom? Vôbec nič! Notebook je vhodný vianočný darček pre úplne každého od školákov, cez vašich partnerov, až ku vašim starým rodičom. Keďže mi v Mobilonline milujeme Vianoce, tak vás pri nákupe každého notebooku obdarujeme darčekom zdarma. Okrem toho pri vybraných modeloch je možné využiť zľavový kupón, až do výšky 100€. Tak bežte pozrieť našu širokú ponuku a vyberte ten, ktorý sa najviac hodí pre vášho blízkeho.

Smart náramky, lacnejšia laternatíva Smart hodiniek - univerzálny

Dajte vedieť vašim blízkym, že vám na nich záleží prostredníctvom Smart náramku. Dobre vyzerá a dokonca sa aj stará o ich zdravie. Jednoducho dokonalý darček pod vianočný stromček. Môžete si vybrať zo skoro nekonečnej ponuky na našom e-shope, ale za zmienku určite stojí séria CUBE1 ZL01s, ktorú u nás nájdete v trojitom farebnom prevedení a Xiaomi Mi Band 4C, ktorý je momentálne u nás za bezkonkurenčnú cenu.

Kompromis medzi prácou a zábavou - univerzálny

Už dlhšie rozmýšľate, že vášmu blízkemu darujete tablet? Tak tieto Vianoce sú na to, tá pravá chvíľa. Xiaomi Pad 5 ponúka skvelý kompromis medzi prácou a zábavou, čím sa hodí do rúk aj náročnému workoholikovi, ale aj znudenému teenegerovi. Ohromí ich svojim jasným displejom, skvelým výkonom a bohatým zvukom. Štyri reproduktory prinášajú silný priestorový zvuk, ktorý ocenia hlavne pri pozeraní filmov a seriálov, alebo hraní hier. Svojim 11 palcovým displejom ponúka ideálnu plochu na akúkoľvek prácu. Neváhajte dlho, pretože do Štedrého dňa ostáva už len pár dní!

Darček na istotu - univerzálny

My nepoznáme človeka, ktorý by sa nepotešil Bluetooth slúchadlám. Preto, ak sa neviete rozhodnúť aký vianočný darček kúpiť, tak TCL S108 2022 TWS sú tým pravým tipom pre vás. Skvelý pomer kvality a ceny, záruka ideálneho darčeku.

 

My všetci v Mobilonline veríme, že sme vám aspoň trochu pomohli pri vyberaní vianočných darčekov pre vašich blízkych, ak aj nie určite sme vás aspoň inšpirovali. Na záver by sme vám radi poďakovali za vašu dôveru počas celého roka, aj vďaka vám sa môžeme neustále zdokonaľovať a posúvať vpred. Želáme vám pekne prežité vianočné sviatky a veríme, že sa vidíme aj v novom roku 2023.

 

Text: Richard Markovič
Grafika:
Joshua Samuel Paquete a Richard Markovič