Zavrieť ikona
Reproduktory a slúchadlá JBL: Dokonalý zvuk na tri písmená.

Reproduktory a slúchadlá JBL: Dokonalý zvuk na tri písmená.

Neviete sa rozhodnúť, ktorý reproduktor si vybrať? Pomôžeme vám :-)


 

JBL je legendárna značka, s legendárnymi basmi a zvukom. Prinášame vám porovnanie niekoľkých prenosných reproduktorov a slúchadiel, aby ste sa vedeli ľahšie rozhodnúť, ktorý je ten správny pre vás. Tak poďme na to...

 

JBL Boombox

Vodeodolný reproduktor, s ktorým môžete vyraziť ku ktorémukoľvek bazénu. Už samotný názov hovorí o tom, že v tomto prenosnom reproduktore je bombastický zvuk. Má dva zvukové režimy, indoor a outdoor, takže jeho impozantnú hudbu môžete počúvať celý deň. S kapacitou batérie 20 000 mAh vydrží hrať neuveriteľných 24 hodín. Pre ozajstnú párty môžete prepojiť až 100 JBL Conect+ kompatibilných reproduktorov.

 

JBL Xtreme 2

Vodeodolný reproduktor s dynamickým stereo zvukom. Skvelý spoločník na každú párty k bazénu, ktorý vďaka batérii s kapacitou 10 000 mAh vydrží hrať až 15 hodín. Pomocou JBL Connect+ prepojíte viac ako 100 kompatibilných JBL reproduktorov a tak si párty užijete ešte stonásobne viac. Bonusom je pridaný otvárač na fľaše, ktorý nájdete na prenosnom popruhu. Ideálny reproduktor k bazénu aj na výlet.

 

JBL Pulse 3

JBL Pulse 3 je prenosný, vodotesný reproduktor s 360° zvukom svetelnými efektami. Na jedno nabitie betérie s kapacitou 6000 mAh vydrží hrať 6 hodín. Potrebujete si vybaviť telefonát v bazéne? S pridaným mikrofónom vybavíte hovory aj keď ste ponorený po krk vo vode. Pomocou JBL Connect+ si okolo bazéna môžete rozložiť viac ako 100 kompatibilných JBL reproduktorov a roztočiť tak veľkolepú bazénovú párty. Zaujímavosťou tohto reproduktoru je, že s ním stačí zatriasť a ihneď sa rozbehnú svetelné efekty.

 

JBL GO

Malý reproduktor, ktorý má veľký JBL zvuk. Nie je síce vodeodolný, ale dokážete s ním prijímať hovory a všetko počuť v čistom a dokonalom zvuku. S kapacitou batérie 600 mAh oficiálne vydrží hrať 5 hodín, no v skutočnosti vydrží ešte omnoho viac. Ideálny pomocník do kancelárie, kde potrebujete ruky na prácu a nie na držanie telefónu. Pomocou Bluetooth ho prepojíte s vašim smartfónom a tak pohodlne vybavíte hovory aj popri práci.

 

JBL GO 2

Malý reproduktor, ktorý sa pohodlne zmestí do väčšieho vrecka. Pre jeho odolnosť voči vode si ho môžete so sebou vziať k bazénu alebo na pláž počas dovolenky. Súčasťou je mikrofón a reproduktor potláčajúci šum, takže vaše hovory budú vždy kryštáľovo čisté. S kapacitou batérie 730 mAh vydrží hrať až 5 hodín. Užite si legendárny JBL zvuk v dvanástich atraktívnych farbách.

 

JBL JR POP

Reproduktor ako stvorený pre deti. Skvelý JBL zvuk a svetelné efekty potešia nejedno detské srdiečko. Je vodeodolný, s možnosťou zavesenia na batoh. Vybrať si môžete z ponuky pestrých farieb, pre potešenie detských očí a pre ešte väčší zážitok pri počúvaní hudby. Vydrží hrať až 5 hodín a poskytne tak legendárny JBL zvuk na nekonečne dlhú detskú diskotéku.

JBL Clip 3

Reproduktor JBL Clip 3 je rovnako ideálny na bicykel ako na turistiku. S praktickou karabínkou ho prichytíte takmer kamkoľvek. Ak vás prekvapí dážď, nič sa nedeje, JBL Clip3 je vodeodolný. Vďaka kapacite batérie 1000 mAh vydrží hrať neuveriteľných 10 hodín. So vstavaným mikrofónom, ktorý potláča šum, vybavíte svoje hovory aj na cestách, pričom nebude chýbať krištáľovo čistý zvuk.

  JBL Boombox JBL Xtreme 2 JBL Pulse 3 JBL Clip 3 JBL GO2 BL JR POP JBL GO
  JBL Boombox JBL Xtreme 2 JBL Pulse 3 JBL Clip 3 JBL GO2 JBL JR POP JBL GO
Vodeodolnosť IPX7* áno áno áno áno áno áno áno
Výdrž v hodinách 24 15 12 10 5 5 5
Batéria v mAh 20 000 10 000 6000 1000 730 600 600
Mikrofón áno áno áno áno áno - áno
Karabína - áno - áno - áno -
Bluetooth áno áno áno áno áno áno áno
Svetelné efekty - - áno - - áno -
JBL connect** áno áno áno - - - -
Hlasový asistent áno áno áno - - - -
Cena v € 459 € 259 € 189 € 59 € 34,99 € 34,99 € 24,99 €

 

*IPX7 - svoj reproduktor môžete ponoriť do vody hlbokej max. 1 meter na čas max. 30 minút.

**JBL Connect+ - rovnakú hudbu môžete počúvať z viacerých zariadení súčasne (spoločne prepojíte viac zariadení)


Reproduktory už máme, poďme teraz na slúchadlá.

 

JBL TUNE 600BTNC

 

Nespornými výhodami bezdrôtových slúchadiel TUNE 600BTNC je potláčanie hluku a skvelý JBL Pure Bass zvuk. Sú ľahko skladateľné, s ovládaním umiestneným na náušníkoch. 12 hodinová výdrž batérie s kapacitou 610 mAh vám umožní nekonečne dlho počúvať hudbu alebo telefonovať. Vďaka plochému skladaniu vzniká praktické a kompaktné riešenie pre každodenné použitie.

JBL JR 300 BT

Slúchadlá vytvorené presne pre deti. Veľkosťou aj zvukom sú prispôsobené citlivým detským uškám. Sú navrhnuté s obmedzením zvuku, s hlasitosťou do 85 dB. Impozantný JBL zvuk si vaše deti môžu užívať až 12 hodín. Detičky si môžu skrášliť dizajn slúchadiel pomocou priložených samolepiek a mať tak ešte väčšiu radosť zo svojich slúchadiel.

JBL T 160 BT

Slúchadlá vhodné na beh a akúkoľvek činnosť, pri ktorej potrebujete mať voľné ruky. Cvičte, varte, tancujte aj telefonujte pohodlne bez držania telefónu v ruke. Ovládajte hlasitosť a prijímajte hovory pomocou ovládača na slúchadlách bez toho, aby ste vyberali svoj telefón z vrecka. S vysokou kapacitou batérie a výdržou až 6 hodín si všetky vaše obľúbené činnosti vychutnáte spolu so skvelým JBL zvukom.

 

JBL ENDURANCE RUN

Vďaka diaľkovému ovládaniu zdvihnete svoj hovor aj počas cvičenia, či behu. Slúchadlá JBL Endurance run sú odolné voči potu a pohodlne sa prispôsobia vášmu uchu. Nikdy neublížia a nikdy nevypadnú. Vďaka technológii TwistLock a FelxSoft sú slúchadlá ľahké a ergonomicky tvarované, aby zabezpečili napasovanie do ucha a stabilitu bez ohľadu na charakter cvičenia. V balení sú tri rôzne veľkosti nástavcov do uší.

 

JBL T290

Seriózne basy schované do pár milimetrov. Sú ľahučké, kompaktné a pohodlné. Tlačidlový diaľkový ovládač na preberanie hovorov je samozrejmosťou, rovnako ako JBL Pure Bass zvuk. Zažite zvuk ako v koncertnej sále, alebo v nahrávacom štúdiu aj počas cvičenia či behu. Majú plochý kábel, ktorý je odolný voči zamotaniu do uzlíkov.

 

JBL T110

Kompaktné, odolné a ľahučké slúchadlá do uší si okamžite zamilujete. Obsahujú 9 mm meniče, ktoré katapultujú do vašich uší legendárny JBL Pure Bass zvuk. Prehrávanie hudby a prijímanie hovorov môžete ovládať pomocou jedno-tlačidlového diaľkového ovládača na kábli. Plochý kábel odolný voči zamotaniu vás nikdy nesklame. V balení s tromi rôznymi nástavcami do uší, vďaka ktorým si slúchadlá prispôsobíte podľa vašich potrieb.

 

 

  JBL Tune 600BTNC JBL JR 300BT JBL T160BT JBL Endurance RUN JBL T290 JBL T110
  JBL Tune 600BTNC JBL JR 300BT JBL T160BT JBL Endurance RUN JBL T290 JBL T110
Bezdrôtové áno áno áno - - -
Káblové - - - áno áno áno
Vodeodolnosť - - - IPX5* - -
Batéria v mAh 610 neuvedené 120 bez batérie bez batérie bez batérie
Výdrž v hod. 12 12 6 - - -
Ovládač hovorov áno - áno áno áno áno
Mikrofón áno - áno áno áno áno
Ovládač hlasitosti áno áno áno áno - -
Na uši áno áno - - - -
Do uší - - áno áno áno áno
Nástavce do uší - - áno áno áno áno
Potlačenie hluku áno - - - - -
Cena v € 99 € 49,90 € 39,90 € 29,99 € 19,99 € 10,99 €

*IPX5 - chráni pred striekajúcou vodou, maximálne po dobu 3 minút

 

Obľubujete párty, máte radšej šport alebo chcete potešiť vaše deti? S JBL si vyberiete legendárny zvuk a perfektné basy presne podľa vašich predstáv. Kompletnú ponuku reproduktorov a slúchadiel značky JBL nájdete v predajniach a v e-shope Mobilonline.