Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Pripravte sa na novú éru mobilných telefónov Samsung: Séria S24 k nám príde už o pár dní

Pripravte sa na novú éru mobilných telefónov Samsung: Séria S24 k nám príde už o pár dní

Príchod nových mobilných telefónov série S od Samsungu patrí každý rok k najviac očakávaným udalostiam vo svete technológií. V roku 2024 budú novinky predstavené doslova za pár dní, pretože samotná spoločnosť už oznámila oficiálny dátum predstavenia nových modelov. Na čo všetko sa môžeme tešiť? 

 

Priamy prenos z udalosti Galaxy Unpacked, počas ktorej budú novinky série S24 predstavené, si môžete pozrieť aj vy. Poznačte si do kalendára dátum 17. január o 19:00, kedy to všetko vypukne. Oficiálna stránka Samsungu sľubuje príchod novej éry Galaxy AI, ktorá bude viac zameraná na umelú inteligenciu. Potvrdzuje to aj teaser.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hoDpPXl5m3Q

 

Dočkáme sa troch modelov, ktoré poznáme?

 

Pred oficiálnym predstavením spoločnosť Samsung neposkytuje žiadne detaily a podrobnosti o tom, čo chystá. Všetko, čo sa objavuje na internete, sú len dohady a predpoklady, ktoré sa potvrdiť môžu, ale nemusia. Ak by sme vychádzali z uniknutých informácií zverejnených na webe SamMobile, môžeme predpokladať, že aj tento rok k nám prídu tri modely, ako ich poznáme – Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. 

 

Poháňané by mali byť čipsetom Exynos 2400 od spoločnosti Samsung a na iných trhoch čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Základný model by mal dostať 8 GB pamäte RAM, zatiaľ čo ostatné dva by mali byť vybavené 12 GB pamäťou RAM. Kapacita batérie by mala byť od 4 000 do 5 000 mAh v závislosti od modelu. Vyššie modely tejto rady by podľa únikov mali podporovať 45W sieťové nabíjanie.

 

Všetky tieto špekulácie sú zverejnené aj na sociálnej sieti X v prehľadnom príspevku. Nezostáva nám nič iné, len čakať, či sa tieto dohady naozaj potvrdia. Ak áno, séria Samsung S24 prinesie tri naozaj zaujímavé modely. Mnohých ale najviac zaujímajú práve sľubované novinky súvisiace s umelou inteligenciou, no pri tých si spoločnosť Samsung dala záležať, aby sa na verejnosť nedostali. 

 

Nezabudnite, že podujatie Galaxy Unpacked si môžete pozrieť už 17. januára 2024 od 19. hodiny. Tiež sa neviete dočkať príchodu novej série Samsung Galaxy S24?