Zavrieť ikona
Máte doma notebook, ktorý už nepotrebujete? Radi ho od vás odkúpime

Máte doma notebook, ktorý už nepotrebujete? Radi ho od vás odkúpime

Technológie sa posúvajú neustále napred, a tak sa stáva, že svoje stále funkčné zariadenie nahrádzame novým. Čo urobiť s tým starým? Vyhodiť vám to je ľúto, predať by ste ho možno aj chceli, ale nechce sa vám otravovať s inzerátom. V takom prípade vám ostáva ešte jedna možnosť. Predajte ho nám.

Spoločnosť Mobilonline patrí k jednotke vo výkupe nových a používaných mobilných telefónov na Slovensku. Rozhodli sme sa začať vykupovať aj notebooky, ktoré sú stále funkčné a vhodné pre ďalších používateľov. Rovnako nám môžete odpredať aj úplne nové zariadenia.

Naším hlavným cieľom je pomôcť životnému prostrediu, ktoré je už aj tak dosť zdevastované. Predajom svojho starého notebooku mu dáte druhú šancu na život, pretože sa určite nájde niekto, kto ho ešte využije. Len nedávno sme začali predávať repasované notebooky prémiovej business triedy, ktoré pochádzajú z medzinárodných firiem. Ak sa o nich chcete dozvedieť viac, článok o repasovaných notebookoch nájdete na našom blogu.

Uvedomujeme si, že suma prémiových repasovaných notebookov sa niekomu môže zdať vysoká, najmä v súčasných ťažkých časoch. Výkupom spotrebiteľských notebookov rozšírime naše portfólio, z ktorého si potom určite vyberie každý.

Ako funguje výkup notebookov?

Je to oveľa jednoduchšie, ako si myslíte. Výkup bude fungovať na rovnakom princípe ako výkup mobilov. Stačí, ak navštívite našu webovú stránku výkup notebookov, kde zadáte model svojho notebooku a po zakliknutí ďalších parametrov vám zobrazí výkupnú cenu. Ak vyplníte nezáväznú online výkupnú objednávku, získate navyše trojdňovú garanciu dohodnutej výkupnej sumy. Dôležitý je vek minimálne 18 rokov a tým pádom spôsobilosť na právne účely.

Následne si môžete vybrať z dvoch možností, ako svoj notebook doručíte k nám do firmy. Prvou možnosťou je návšteva ktorejkoľvek z viac ako 55 predajní Mobilonline po celom Slovensku. Vyškolený predajca váš notebook odfotí, spíše s vami preberací protokol a zabezpečí prepravu notebooku na centrálu spoločnosti. Predaj svojho nepotrebného notebooku však môžete vyriešiť aj z pohodlia domova. Po vyplnení všetkých pravdivých údajov o stave notebooku zakliknete tlačidlo “Pošlem kuriérom”. Stačí, ak vyplníte svoje osobné údaje, vyberiete dátum, kedy vám návšteva kuriéra vyhovuje a zariadenie dobre zabalíte, aby sa pri preprave nič nepoškodilo. Náš pracovník notebook po prevzatí skontroluje a ak bude jeho stav korešpondovať s tým, čo ste zadali, výkupnú cenu vám pošleme bankovým prevodom na účet do troch pracovných dní.

Čo robiť, ak sa váš model v ponuke nenachádza?

Keďže existujú stovky rôznych modelov notebookov, môže sa stať, že práve váš model v ponuke nenájdete. To nemusí hneď znamenať, že ho od vás neodkúpime. Stačí, ak nás kontaktujete cez formulár, ktorý nájdete pod vyhľadávacím oknom. Je potrebné, aby ste čo najpresnejšie opísali stav vášho notebooku a uviedli vaše osobné údaje. Náš výkupný technik to skontroluje a pošle vám cenovú ponuku

Výhody predaja notebooku, ktorý už nepotrebujete:

  • dávate notebooku druhú šancu;
  • šetríte životné prostredie; 
  • podporujete udržateľné nakupovanie;
  • potešíte niekoho, kto si nemôže dovoliť drahší model;
  • získate peniaze, ktoré môžete použiť na iné účely.
Chcete pomôcť dobrej veci?

Ak disponujete starším modelom notebooku, môže sa stať, že cez vyhľadávacie okno vám vypíše text “Tento model už nevykupujeme”. Dôvod je ten, že na trhu existujú novšie a kvalitnejšie technológie. Takýto notebook môže ešte stále niekomu poslúžiť, kto si nemôže dovoliť kúpiť nové zariadenie.

Ak chcete urobiť dobrý skutok a váš notebook je stále funkčný, môžete nám ho odovzdať aj tak. My ho vyčistíme, zrepasujeme a darujeme niektorej škole pre študentov, ktorým vaše zariadenie pomôže pri vzdelávaní. Vy tak navyše budete mať zo seba dobrý pocit, že ste pomohli niekomu, kto sa vášmu starému notebooku poteší.

Ak potrebujete pomôcť s výberom repasovaného notebooku alebo si neviete dať rady pri zisťovaní stavu vášho zariadenia, ktoré chcete predať, neváhajte nás kontaktovať mailom alebo telefonicky. Radi vám pomôžeme a urobíme všetko pre to, aby ste boli spokojní.

 

Text: Andrea Kršková
Foto: Veronika Melichová 
Grafika: Marek Fungáč