Zavrieť ikona
Hľadáte originálny tip na darček? Naše značkové kryty na mobily potešia aj tých najnáročnejších

Hľadáte originálny tip na darček? Naše značkové kryty na mobily potešia aj tých najnáročnejších

Ak ste majiteľom telefónu, s najväčšou pravdepodobnosťou máte aj kryt na mobil, ktorý plní predovšetkým ochrannú funkciu. Aby ste sa odlíšili od priemeru, mali by ste siahnuť po originálnych značkových krytoch, ktoré už na prvý pohľad vyzerajú luxusne. Vy a váš mobil sa tak stanete neprehliadnuteľnými. Ide tiež o vynikajúci darček, napríklad aj na blížiace sa Vianoce.

Na kvalite záleží

Kryty a obaly na telefóny sú dostupné v najrôznejších farbách či cenách. Aj v tomto prípade ale platí, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Je lepšie mať jedno kvalitné a luxusné puzdro než desať obyčajných, ktoré nikoho svojím vzhľadom neohúria. A presne také sú naše kryty na mobil značky Karl Lagerfeld alebo kryty na mobil značky Guess. Vzbudia pozornosť všade tam, kde sa objavíte, no čo je dôležitejšie, vášmu telefónu poskytnú maximálnu ochranu.

Vyberie si naozaj každý

Výhodou našich luxusných krytov na mobil značiek Karl Lagerfeld a Guess je to, že sú dostupné v rôznych typoch, prevedeniach a na desiatky modelov smartfónov. To znamená, že si z nich vyberie naozaj každý. Ak máte radi jednoduchosť, zvoľte si klasické čierne alebo transparentné prevedenie s nenápadným logom. Keď chcete upriamiť pozornosť na danú značku, môžete siahnuť po výrazne väčšom logu alebo netypických farbách, ktoré nezostanú bez povšimnutia. Zaujímavosťou sú aj kryty plnené trblietkami, ktoré sa pohybom telefónu budú pohybovať tiež. Ani zďaleka nie sú vhodné len pre deti. Pohľad na padajúce trblietky je upokojujúci, takže takýto kryt je vhodný pre všetkých tých, ktorí bývajú v strese a potrebujú sa nejakým spôsobom rozptýliť a uvoľniť.

Čo sa týka materiálov, na výber ich je hneď niekoľko. Silikónové, ktoré sú príjemné na dotyk a dobre sa držia v rukách, prípadne plastové, ktoré sú odolné a dobre chránia vaše zariadenie. K dispozícii sú aj kožené alebo koženkové kryty, ktoré samy o sebe vyzerajú elegantne a luxusne. Ako sme povedali, z našich značkových obalov si vyberie naozaj každý zákazník.

Zlaďte svoj mobil s hodinkami či slúchadlami

Nie je nič krajšie, ako keď myslíte na detaily, ktoré sú pekne zladené. Okrem krytov na mobily značky Karl Lagerfeld do nášho portfólia pribudli aj novinky v podobe náhradných náramkov na smart hodinky. Tie sú kompatibilné s hodinkami Apple watch sérií 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 a SE. Dostupné sú v dvoch materiáloch, konkrétne v koži alebo silikóne. Čo sa týka veľkosti, vybrať si môžete menšiu veľkosť 38/40 mm, ktorá je vhodná pre dámy a deti alebo veľkosť 42/44 mm, ktorú uprednostnia skôr páni. Náramok na smart hodinky Karl Lagerfeld je skvelou náhradou aj za šperk, pretože vyzerá naozaj luxusne.

Ak radi počúvate hudbu a vlastníte niektoré zo slúchadiel značky Apple, aj svoje Airpods môžete obaliť do luxusu. Na našom e-shope nájdete puzdro na Airpods Karl Lagerfeld, ale taktiež puzdro na Airpods značky Guess. Dokopy tak môžete vytvoriť oku lahodiacu kombináciu, ktorá každého zaujme.

Vianočný darček, ktorý do sviatkov určite dorazí

Vianoce sa nezadržateľne blížia, preto by ste mali začať premýšľať nad vianočnými darčekmi. Určite máte vo svojom okolí niekoho, koho by tieto značkové kryty či náhradné náramky na hodinky potešili. Výhodou je, že na tento darček nebudete musieť dlho čakať, pretože naše sklady sú plné a pripravené na nápor objednávok. Z toho dôvodu dlho neváhajte, aby sa vám ušla presne tá kombinácia, po ktorej zatúžite vy alebo niekto z vašich blízkych.

Ak by ste si chceli dané produkty pozrieť aj naživo, môžete navštíviť ktorúkoľvek z našich viac ako 50 predajní Mobilonline po celom Slovensku. Veríme, že vás očaria rovnako ako nás.

 

 

Text: Andrea Šípošová
Foto: BAKR