Zavrieť ikona
Flexibilný držiak s prísavkami SQUIDDY

Flexibilný držiak s prísavkami SQUIDDY

Aj keď sa nevenujeme predaju zvierat, naša široká ponuka sa predsa rozšírila o zaujímavý “zvierací” kúsok. Predstavujeme vám multifunkčnú chobotnicu, ktorá vás už na prvý pohľad uchváti svojim zaujímavým dizajnom. Držiak pre všetkých, ktorí sa radi venujú vo svojom voľnom čase foteniu, či natáčaniu akčných alebo skupinových videí. 

6 chápadiel s 23 prísavkami slúžia ako stabilný držiak, na ktorý sa dá pripojiť ktorýkoľvek telefón do veľkosti 6,2”. Pokiaľ neviete koľko “palcov” vlastní váš telefón, možno vám pomôže informácia, že nastaviteľnú svorku je možné roztiahnuť až do veľkosti 8 cm. Čiže sa do nej zmestí väčšina dnešných telefónov.
 

 

 

Zhotovený pre univerzálne použitie

Kto by nechcel aby jeho videá boli naozaj stabilné a fotky neobsahovali žiadne známky roztrasených rúk fotografa? Držiak sa jednoducho prichytí takmer na akýkoľvek povrch. Chápadlá sa dajú jednoducho ohnúť do vami určenej polohy. Ich ohybnosť nájde využitie ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Zavesiť ho môžete napríklad na haluz v lese, zachytiť na lavičku v parku a vďaka prísavkám ho môžete “pricucnúť” napríklad na sklo v akomkoľvek uhle. 

Keď sme hovorili o univerzálnom použití mali sme na mysli, že jeho chápadlá poslúžia aj ako spoľahlivý stojan na telefón alebo tablet.

 

 

Povoľte uzdu svojej fantázii

S týmto štýlovým držiakom sa posunie natáčanie videí na iný level. Nezabudlo sa ani na nadšencov adrenalínu a športu. V balení sa nachádza 1/4” závit na uchytenie akčnej kamery. SQUIDDY je parťák, na ktorého sa dá spoľahnúť nakoľko zachytí najväčšie výkony z ešte lepšieho uhla. 

Nepohodlné a ťažké selfie tyče sú už out. SQUIDDY vyniká aj svojou ľahkou hmotnosťou a je možné ho zložiť do praktickej veľkosti. V taške o ňom ani nebudete vedieť, pretože zaberie naozaj minimum miesta

 

 

Štýlový a viacúčelový držiak je skvelý parťák či už chcete zhotoviť fotky v interiéri alebo na čerstvom vzduchu. Užijete si s ním kopec zábavy. Pre viac zábavy prelistujte náš eshop a nájdite si to pravé orechové. 

 

Našej Stanke SQUIDDY vyhovuje a našla mu takéto využitie:



 

Pokiaľ ste aj vy podľahli SQUIDDY ošiaľu a našli ste mu zaujímavé alebo netradičné riešenie, podeľte sa oň s nami na našom Facebooku.