Zavrieť ikona
Článok od TOUCHIT.sk | Ochrana mobilných telefónov na úplne inej úrovni. Teraz naozaj výhodne

Článok od TOUCHIT.sk | Ochrana mobilných telefónov na úplne inej úrovni. Teraz naozaj výhodne

Nenechajte si poškodiť displej smartfónu a nechajte si odborne aplikovať naň tvrdené sklo.

Mobilonline odštartoval kampaň, v rámci ktorej ponúka možnosť nákupu ochranného skla na mobil za polovicu + jeho odborné nalepenie na displej úplne zadarmo. Hlavným cieľom je poukázanie na potrebu chránenia smartfónu so zámerom zachovania jeho hodnoty do budúcnosti, napríklad pre ďalší predaj. Práve Mobilonline je napr. za výkupom starších telefónov značky Samsung cez stránku www.novysamsung.sk.

Tvrdené sklá

Mobilonline má pripravené zásoby tvrdeného skla pre rozličné typy mobilných telefónov

My sme si aplikáciu tvrdeného skla na náš telefón Samsung Galaxy Note 10+ vyskúšali osobne. Trvá to asi 40 minút, s tým treba počítať. Pritom sa odstráni pôvodná gumená ochrana od výrobcu, displej sa dôkladne vyčistí najprv na mokro a potom na sucho. Následne sa prelepia špeciálnou lepiacou páskou dôležité časti smartfónu, aby sem nezatiekol lep. Potom sa nanesie lepidlo na displej a priloží sa tvrdené sklo. Lep pod ním sa začne roztekať po celej ploche displeja a naozaj sa musí dostať všade. Hlavne na hrany – Galaxy Note 10+ má zakrivené hrany a s tým sú obyčajne problémy. Tu však nie.

Mobilonline Lučenec

Priestory Mobilonline sme boli v Lučenci pozrieť osobne

Posledná časť je tvrdnutie lepidla pomocou UV žiarenia. Táto časť je časovo najnáročnejšia hlavne pri veľkých displejoch. UV žiarenie sa musí dostať podobne ako lepidlo všade a na jednom mieste musíte s UV lampou zostať asi 3 minúty. Po vytvrdnutí lepidla sa odstránia ochranné pásky, telefón sa ešte vyčistí a je pripravený na používanie. Konštatujeme, že je naozaj odolný voči škrabancom a získa tvrdosť. Ak používate odomykanie odtlačkom prsta, mali by ste pôvodný vymazať a urobiť si nové nasnímanie odtlačku. Nám to síce funguje aj bez tohto kroku, ale treba prst pritlačiť k displeju oveľa silnejšie ako predtým.

↓↓↓Všetko sme zachytili na videu, aby ste sa mohli sami presvedčiť, ako to celé funguje.↓↓↓

„Kvalitné tvrdené sklo patrí rovnako ako kryt medzi kľúčové ochranné prvky smartfónu. Nie je to len o tom, kúpiť si značkové sklo. Musíte ho vedieť aj správne nalepiť. Displej je totiž extrémne náchylný na poškodenie a každý škrabanček rapídne znižuje jeho hodnotu. Nesprávne aplikované sklo totiž nedokáže ochrániť displej v plnej miere a tak prichádzate spolu s prostriedkami investovanými do kúpy skla aj o ďalšie financie, ktoré musíte vynaložiť na opravu telefónu. Výmena displeja pritom patrí medzi najdrahšie servisné úkony vôbec a často presahuje aj polovicu hodnoty samotného zariadenia.“ vyjadril sa majiteľ a konateľ spoločnosti Milan Kovalančík.

Na nalepenie tvrdeného skla na mobil je pritom stačí zájsť do ktorejkoľvek predajne Mobilonline po celom Slovensku alebo stačí navštíviť na webové stránky predajcu. Kým v predajniach sa zľava odpočíta automaticky, v internetovom obchode je potrebné v košíku zadať zľavový kód „MOBILONLINE“.

Milan Kovalančík

 Milan Kovalančík, majiteľ Mobilonline

 „Spúšťame výnimočnú akciu, aká na slovenskom trhu mobilných telefónov a príslušenstva nemá obdoby. Plošne me znížili cenu viac ako 1500 produktov o celú polovicu, takže aj tie najkvalitnejšie a najdrahšie sklá sa razom stali cenovo dostupnými pre širokú verejnosť.“ povedal Kovalančík.

Akcia potrvá pravdepodobne až do konca novembra. Len zopakujme, že takto získate tvrdené sklo a celú výbavu na jeho nalepenie s 50 % zľavou a zároveň aj jeho aplikáciu na váš telefón zadarmo. Mobilonline predáva aj tzv. duo balenia a my sme si zakúpili práve toto balenie. Máme tak istotu, že ak by sa niečo s týmto sklom stalo, môžete ho hneď nahradiť alebo ak by sa nepodarilo nalepenie, dá sa to ešte raz

Viac o tom ako podniká Mobilonline aj v našom podcaste

Podcast

(klik na obrázok)

 

(Text a foto: www.touchit.sk)