Zavrieť ikona
Vyskúšajte si kreatívne bývanie vo vzdušných loftoch: Atmosféru doplnia originálne Tuli vaky

Vyskúšajte si kreatívne bývanie vo vzdušných loftoch: Atmosféru doplnia originálne Tuli vaky

Ak sa chcete vo svojom živote cítiť dobre, je veľmi dôležité, v akom prostredí sa nachádzate. Nezáleží len na samotnom priestore, v ktorom bývate, ale aj na rôznych detailoch, ktoré tvoria celkovú atmosféru. Projekt Smaltovňa Lofty spolu so spoločnosťou Tuli vytvorili jedinečnú spoluprácu, ku ktorej sa môžete dostať aj vy. 

Mesto Lučenec obohatil nový projekt Smaltovňa Lofty. Ten transformuje 150-ročnú industriálnu budovu bývalej Smaltovne na prémiové vzdušné a presvetlené byty, aké inde na Slovensku nenájdete. Za celým projektom stojí majiteľ spoločnosti Mobilonline Milan Kovalančík, spolu so svojou manželkou Tatianou. V priestoroch budovy Smaltovne dokonca sídli aj centrála a sklad spoločnosti a tieto priestory získali ocenenie Absolútny víťaz Office roka 2020

Čím sú Lofty výnimočné? 

Lofty sú navrhnuté tak, aby spĺňali náročné podmienky ľudí žijúcich v modernej dobe. Nachádzajú sa v tichej časti Lučenca v tesnej blízkosti centra. Industriálnu podstatu nových bytov umocňujú najmä kvalitné a trvanlivé materiály ako drevo, sklo, betón a železo. Steny sú z betónu a sú neutrálnej farby, takže ich ľahko môžete kombinovať s akýmkoľvek nábytkom. Podlahy sú z lešteného betónu, ktorý dodáva interiéru útulnú a príjemnú atmosféru. Priestranné a kreatívne bývanie dotvárajú veľké okná v kombinácii s vysokými stropmi. Zaujímavosťou sú aj kuchyne, ktoré sú vybavené modernými spotrebičmi a pracovnou doskou z nerezu. 

V priestoroch loftov sa nedá prehliadnuť jedinečná grafika, za ktorou stojí umelkyňa Barbara Rek. V niektorých bytoch nájdete nakreslené časti starej mapy Lučenca a na chodbe je znázornený prierez celej stavby spolu s prevádzkami, ktoré sú súčasťou Smaltovne

Výnimočný je aj fakt, že každý šikovný zamestnanec zo spoločnosti Mobilonline má možnosť presťahovať sa do krásnych novopostavených loftov. Na znak lojálnosti k firme získa nižšie nájomné o 33 percent. Pre zamestnancov je vyhradených 8 bytov, pričom dva majú rozlohu 105 m², dva 65 m² a štyri 45 m². 

Každý byt dopĺňa kvalitný Tuli vak

Keďže manželom Kovalančíkovcom záleží na kvalitných detailoch, jednotlivé byty sa rozhodli doplniť Tuli vakmi v rôznych farebných prevedeniach. Tuli je slovenská značka, ktorá prináša do domácností pohodlie a útulnosť v špičkovom, ale zároveň elegantnom dizajne. Na výrobu používajú len poctivé materiály a zakladajú si na tradícii dobrého šitia. Tuli vaky nie sú len pohodlné, ale aj ergonomicky tvarované a antialergické, takže sú zdravou oporou pre váš chrbát pri sedení či ležaní. 

Tuli vaky sú jednoducho “must have” kúskom do každého interiéru aj exteriéru. Aj vďaka nim vyzerajú lofty moderne a útulne. Niektorí z našich zamestnancov už mali možnosť vybrať si do svojho loftu štýlový Tuli vak presne podľa svojich predstáv a nevedia si to vynachváliť. 

Hľadáte bývanie? Jeden z loftov môže byť váš

Osem z trinástich loftových bytov spoločnosť Mobilonline vyčlenila pre svojich zamestnancov. Zvyšných 5 bytov bude sprístupnených pre širokú verejnosť, takže si ich budete môcť vyskúšať aj vy. Prostredníctvom platforiem Booking a Airbnb budú určené na krátkodobé ubytovanie pre turistov. V prípade, že by ste v takomto industriálnom a vzdušnom byte chceli bývať dlhodobo, môžete skúsiť svoje šťastie vo firme Mobilonline. Ak sa z vás stane šikovný zamestnanec, časom môžete dostať aj túto jedinečnú možnosť. 

Nový projekt Smaltovňa Lofty je určite prínosom pre mesto Lučenec, pretože sem môže prilákať nových zvedavých turistov. Tieto byty sú vhodné aj pre ľudí s vysokými nárokmi a sú určené aj pre tých, ktorí si chcú vytvoriť ideálne miesto pre nový domov. 

 

 

 

Text: Andrea Šípošová
Foto: Max Bellov