Zavrieť ikona
Tactical Base Commander Light - ultimátny parťák nielen pre turistov

Tactical Base Commander Light - ultimátny parťák nielen pre turistov

Leto sa nám oficiálne skončilo, ale outdoorová sezóna, ani zďaleka nie! Áno, áno viem, že väčšina z vás chodí kempovať len v lete, ale pre to percento odvážnych, ktorí túto činnosť praktizujú aj v zime, tu mám neodmysliteľného parťáka. Vy ostatní, ale nemusíte čakať  niekoľko mesiacov. Využitie pre Tactical Base Commander Light nájdete naozaj kdekoľvek. 

Myslím si, že už podľa titulného obrázku bolo každému z vás jasné, že predmetom dnešnej recenzie bude outdoorová lampa od Tactical. Ja ako skaut a milovník prírody som túto pomôcku hneď ocenil, tak preto poďme bez zbytočných rečí priamo na vec!

Balenie - typický Tactical 

Keď sa jedná o balenie, tak Tactical veľké zmeny nerobí pri žiadnom zo svojich produktov, myslím si, že je to správne rozhodnutie, pretože, nie len ja vďaka tomu spoznám všetky ich produkty. Okrem marketingu má aj toto rozhodnutie iný význam a to ekologický. Všetky krabičky alebo obaly sú vyrobené z recyklovaného papiera, čím šetria našu prírodu. Pre mňa osobne je toto druhé využitie veľmi dôležité a od Tacticalu by si mali brať ostatné firmy príklad. Po rozbalení Eco krabičky som vo vnútri našiel okrem menovanej led lampy, aj kábel USB-A na USB-C a užívateľský manuál. 

Nie dva, ani tri, ale rovno päť režimov svietenia! 

Nachádzate sa počas noci v lese a nevidíš si ani na špičku nosa ? Tak odteraz je to minulosťou, pretože Tactical Base Commander Light disponuje až piatimi režimami svietenia. Možné je meniť jeho inzetitu, ale aj farbu a ak sa náhodou ocitnete v núdzi, určite oceníte aj SOS režim. Medzi jednotlivými režimami jednoducho prepínate jedným tlačidlom. 

Nie hocijaké svetielko

Pri svietení som vám naschval zamlčal dobu svietenia aby som to mohol vysvetliť v nasledujúcom odseku. Tactical Base Commander Light má zabudovanú batériu s kapacitou 3600 mAh, čo vám zaručí až 110 hodín bez tmy. Možno sa pýtate prečo som to nemohol povedať aj predtým ? Odpoveď je jednoduchá, nie je to len svietidlo, ale aj šikovná powerbanka vďaka, ktorej si hocikedy môžete dopriať pár percent pre váš mobil. Pravdaže táto činnosť dobu svietenia skráti, ale stav batérie môžete sledovať pomocou malých diódiek na vrchu lampy.

Vhodný do všetkých podmienok

Keďže je to outdoorová lampa nesmie chýbať certifikácia IP65, čo zaručuje, že Tactical Base Commander Light sa prachu, ale ani vody nebojí. Tri možnosti uchytenia zaručia, že kde ju dáš, tam aj ostane. Vďaka silným magnetom ho uchytíte o auto, háčikom o stan alebo váš batoh a v neposlednom rade ju môžete len tak položiť na stôl a užívať si nočnú oblohu.

Záver

Dnes to bola kratšia recenzia, ktorá je určená skôr pre milovníkov prírody. Ak ste vy práve jedným z nich, tak Tactical Base Commander Light nemôže chýbať vo vašej výbave na kempovanie. Kombinuje vlastnosti lampy spoločne s vlastnosťami powerbanky, čím sa stáva univerzálnym pomocníkom do každej situácie. Ja som už za svoju “turistickú kariéru” vystriedal množstvo lámp (úprimne, väčšinu som stratil) a táto patrí medzi tie najlepšie, ak aj nie tá najlepšia. Aby som to väčšine ľuďom uľahčil, tak vám hneď sem šupnem tabuľku v ktorej zhrniem všetky parametre tejto výnimočnej LED lampy