Zavrieť ikona
Mobil pod stromček nestačí

Mobil pod stromček nestačí

Je fakt, že Vianoce sú pre nás a hlavne naše peňaženky čoraz náročnejším sviatkom. Tento článok však nie je o kritike obrátenej voči konzumnej spoločnosti, ale o fakte, ktorý vám v konečnom dôsledku ušetrí stovky eur. Kupujete tento rok niektorému z členov vašej rodiny pod stromček nový telefón? Potom by ste mali vedieť, že tým to rozhodne nekončí. Ak chcete, aby tento užitočný a často naozaj luxusný darček novému majiteľovi vydržal (aspoň do ďalších Vianoc), potom k nemu určite pribaľte tieto dve veci.

Kryt, ktorý teší aj chráni

Kryty a obaly na telefón plnia v prvom rade ochrannú funkciu, vďaka ktorej sa telefón nepoškodí a neznehodnotí v prípade pádu alebo nešetrnej manipulácie. Okrem toho však skvele plní aj funkciu módneho doplnku a majiteľovi pomôže vyjadriť jeho štýl, náladu alebo ho jednoducho poteší pri každom pohľade. Možno si myslíte, že kúpiť k novému mobilu kryt je už úlohou obdarovaného, ale viac ako 40% majiteľov telefónu si kryt z nejakého dôvodu nakoniec nekúpi. Kvalitný a dokonca značkový kryt pri tom na našej stránke, alebo v ktorejkoľvek kamennej predajni kúpite za menej ako 30 eur. V našej ponuke nájdete široký výber farieb, vzorov ale aj značkové kúsky zvučných mien ako Karl Lagerfeld či Guess. Investovať do ochrany telefónu sa rozhodne oplatí a obdarovanému tým  ušetríte nie len peniaze, ale aj energiu, ktorú by musel počas sviatkov investovať do hľadania obalu na mieru.

Pokiaľ kupujte telefón u nás, radi vám poradíme nie len s výberom mobilného zariadenia, ale tiež s výberom vhodného krytu. 

Nechajte lepenie na nás

Ďalšou dôležitou súčasťou ochrany nového telefónu je ochranné sklo. Bez neho je v ohrození život display-a, ktorý je z celkovej ceny telefónu zrejme najdrahšou súčiastkou. V prípade prasknutého alebo rozbitého krytu za výmenu zaplatíte často viac, ako 200 eur, čo je naozaj hodné zamyslenia. Na rozdiel od tejto nákladnej čiastky je cena ochranného skla oveľa prijateľnejšia. Ochranné sklo totiž kúpite za zhruba 10 eur a ako bonus na ktorejkoľvek z našich kamenných predajní získate profesionálne nalepenie zdarma. 

Darček drahší o 20-40 EUR

Takže aj keď sa plánovaná suma vášho darčeku navýši o zhruba 20-40 eur, ušetríte stovky eur za opravu telefónu, najmä ak ste ho kúpili svojim deťom, partnerovi alebo rodičom. Pokiaľ sa neviete rozhodnúť, alebo potrebujete akúkoľvek radu ohľadom vášho nákupu, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi poradíme. 

Text: Soňa Doróková
Foto: Roman Lorinčík
Model: Anina Sarvašová