Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Ako vás chránime pred koronavírusom MY

Ako vás chránime pred koronavírusom MY

Po vypuknutí vážnej pandémie koronavírusu (COVID-19) sa správame maximálne zodpovedne, aby vám produkty prišli čo najčistejšie a hlavne nezavírené. Pre tento účel všetci naši šikovní skladníci nosia ochranné rúška na tvár, gumené rukavice a dodržiavajú maximálnu hygienu pri manipulácií s tovarom. Chcete vedieť ako postupujeme ?

Každý jeden tovar, ktorý prichádza alebo odchádza z našej centrály okrem skontrolovania kvality aj dôkladne vydezinfikujeme. Používame na to špeciálne dezinfekčné prostriedky a overený prístroj nazývaný ozónovač resp. ozonizér. Už ako názov napovedá, prístroj produkuje ozón, ktorý doslova eliminuje vírusové receptory, ktoré vírus používa na naviazanie sa na objekt. Tým blokuje mechanizmus reprodukcie a tak nie je možné, aby koronavírus ostal v niektorej zásielke a ďalej sa množil.  

Aj to nám pomáha dodržiavať veľmi prísne bezpečnostné opatrenia, aby ste všetky zásielky dostali v úplnom poriadku a neboli tak ohrození týmto zákerným vírusom.

 

Následne preventívne niekoľkokrát denne tovar aj priestory dôkladne dezinfikujeme. Tým chránime nielen nás a naše okolie, ale aj vás.  Môžete si byť 100% istí že vám zásielka príde bez vírusov. Preto môžete aj naďalej nakupovať ONLINE bezpečne z pohodlia vášho domova.

V e-shope Mobilonline nájdete široký výber mobilných telefónov, krytov, knižkových puzdier, ochranných skiel a fólií, smart hodiniek, fitness náramkov, tabletov a ďalších kvalitných produktov.