Zavrieť ikona
Ako vás chránime pred koronavírusom MY

Ako vás chránime pred koronavírusom MY

Po vypuknutí vážnej pandémie koronavírusu (COVID-19) sa správame maximálne zodpovedne, aby vám produkty prišli čo najčistejšie a hlavne nezavírené. Pre tento účel všetci naši šikovní skladníci nosia ochranné rúška na tvár, gumené rukavice a dodržiavajú maximálnu hygienu pri manipulácií s tovarom. Chcete vedieť ako postupujeme ?

Každý jeden tovar, ktorý prichádza alebo odchádza z našej centrály okrem skontrolovania kvality aj dôkladne vydezinfikujeme. Používame na to špeciálne dezinfekčné prostriedky a overený prístroj nazývaný ozónovač resp. ozonizér. Už ako názov napovedá, prístroj produkuje ozón, ktorý doslova eliminuje vírusové receptory, ktoré vírus používa na naviazanie sa na objekt. Tým blokuje mechanizmus reprodukcie a tak nie je možné, aby koronavírus ostal v niektorej zásielke a ďalej sa množil.  

Aj to nám pomáha dodržiavať veľmi prísne bezpečnostné opatrenia, aby ste všetky zásielky dostali v úplnom poriadku a neboli tak ohrození týmto zákerným vírusom.

 

Následne preventívne niekoľkokrát denne tovar aj priestory dôkladne dezinfikujeme. Tým chránime nielen nás a naše okolie, ale aj vás.  Môžete si byť 100% istí že vám zásielka príde bez vírusov. Preto môžete aj naďalej nakupovať ONLINE bezpečne z pohodlia vášho domova.

V e-shope Mobilonline nájdete široký výber mobilných telefónov, krytov, knižkových puzdier, ochranných skiel a fólií, smart hodiniek, fitness náramkov, tabletov a ďalších kvalitných produktov.