Zavrieť ikona
6 dôvodov, prečo sa stať členom Mobilonline klubu: Okrem extra zliav môžete tovar reklamovať bez bločku

6 dôvodov, prečo sa stať členom Mobilonline klubu: Okrem extra zliav môžete tovar reklamovať bez bločku

V súčasnosti by ste len ťažko hľadali niekoho, kto nenakupuje online. Túto formu si obľúbili ľudia, ktorí chcú ušetriť čas aj svoje peniaze. Cena už ale zďaleka nie je jediný parameter, na základe ktorého sa zákazníci rozhodujú, kde nakúpia. Záleží im aj na dodatočných výhodách, ktoré im spoločnosti ponúkajú a ktorými sa odlišujú od konkurencie. Mobilonline, jeden z popredných predajcov mobilných telefónov a príslušenstva na Slovensku, si toto želanie svojich zákazníkov plne uvedomuje. Z toho dôvodu prináša Mobilonline klub – exkluzívnu skupinu pre registrovaných členov, ktorá so sebou prináša množstvo benefitov. 

 

 

Čo je to Mobilonline klub? Je to viac ako len bežné zákaznícke konto. Ide o zákazníkov, ktorým sa chce spoločnosť Mobilonline odvďačiť za vernosť a využívanie služieb. Nemusíte sa báť žiadnych poplatkov, aby ste do neho mohli vstúpiť. Registrácia je bezplatná a navyše aj veľmi jednoduchá. Môžete použiť svoju e-mailovú adresu, prípadne sa prihlásiť cez váš účet na Facebooku alebo Google. Po prijatí overovacieho e-mailu sa následne stanete plnohodnotným členom Mobilonline klubu a budete môcť využívať všetky výhody, ktoré s ním súvisia.  

Aké výhody vám prinesie členstvo v Mobilonline klube?

Pre každého zákazníka je, samozrejme, dôležité niečo iné. Firma Mobilonline preto spojila to najlepšie z najlepšieho, aby si každý prišiel na svoje. Keď sa stanete členom Mobilonline klubu, získate prístup k týmto benefitom:

  1. Extra zľavy a akcie – Byť členom Mobilonline klubu znamená mať prístup k exkluzívnym zľavám a akciám, ktoré nie sú dostupné pre neregistrovaných zákazníkov. Či už potrebujete nový mobilný telefón, alebo iné príslušenstvo, ako člen sa môžete tešiť na zaujímavé a výhodné ponuky.
  2. Cashback na ďalší nákup – Za každý nákup získavate 1 % cashback v podobe kreditov, ktoré môžete uplatniť pri ďalších nákupoch. Za každý cent hodnoty objednávky sa vám pripíše jeden kredit. To znamená, že ak si kúpite niečo za 500 €, získate kredity vo výške 5 €. Tie môžete uplatniť v košíku pri ďalšom nákupe. Aktuálny prehľad o kreditoch nájdete vo vašom profile v sekcii Kredity. 
  3. Reklamácia bez bločku – Stratili ste bloček a potrebujete reklamovať tovar? Pre členov Mobilonline klubu to nie je žiadny problém. Spoločnosť poskytuje možnosť reklamácie aj bez predloženia pokladničného dokladu. 
  4. Vrátenie nerozbaleného tovaru do 30 dní – Každý člen má možnosť vrátiť nerozbalený a nepoužívaný tovar do 30 dní od nákupu, a to ako v e-shope, tak aj v kamenných predajniach. Ide o skvelú možnosť, ak si to po nákupe rozmyslíte alebo niekomu kúpite nevhodný darček. 
  5. História nákupov – Zabudli ste, kedy ste si kúpili nejaký produkt alebo potrebujete prehľad o svojich minulých objednávkach? Vo svojom profile nájdete sekcie Objednávky, Faktúry a Bločky, kde si môžete spätne všetko dohľadať.  
  6. Ahoj platby až do výšky 300 € – Mobilonline klub umožňuje svojim členom využívať systém Ahoj platby. Ak nakúpite tovar do 300 €, môžete za neho zaplatiť neskôr, až do 30 dní od jeho doručenia. Prípadne si môžete rozdeliť platbu na 3 časti. Podmienkou je vek od 18 do 75 rokov, trvalý pobyt na území SR a právna spôsobilosť. 

 

To ale rozhodne nie je všetko. Vo svojom zákazníckom konte si môžete ukladať obľúbené položky, porovnávať rôzne druhy produktov alebo si nastaviť sledovanie pri výrobkoch, ktoré nie sú aktuálne skladom. 

Nie, nie je v tom žiadny háčik. Keď sa stanete členom, naozaj získate prístup k týmto benefitom. Spoločnosti Mobilonline záleží na spokojnosti svojich zákazníkov, preto robí všetko pre to, aby im vyhovela. 


Staňte sa členom Mobilonline klubu ešte dnes. Stačí, keď sa zaregistrujete na tomto odkaze.

 

Text: Aďka Šipošová