Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Vyber si toho pravého

Vyber si toho pravého

Vyber si toho pravého. Táto veta určite platí v prípade mnohých zásadných rozhodnutí v našom živote. Rozhodne však platí aj v prípade výberu ochrancu Tvojho telefónu. Obalu, puzdra, krytu, ...nazvi to ako chceš, no ak si majiteľom/majiteľkou telefónu, rozhodne ho potrebuješ.

Typy krytov

V našej ponuke nájdeš kryty od výmyslu sveta. Od tých najviac praktických až po luxusné kúsky módnych návrhárov. Lebo chápeme, že kryt potrebuje byť tak trochu módnou záležitosťou, ktorá Teba aj Tvoj telefón odlíši od ostatku populácie.

Poď si teda s nami vybrať z našej ponuky.

Univerzálne puzdrá

Telefón do nich jednoducho zasunieš a tak ho ochrániš zo všetkých strán. Problém je však v tom, že pri každom použití mobilu ho budeš z puzdra musieť vytiahnuť a opäť zasunúť. No niekomu tento typ ochrany telefónu jednoducho učaril a nechce žiadny iný. V našej ponuke nájdeš kožené alebo koženkové puzdrá. 

Plastová klasika

A čo tak plastová klasika v podobe zadného krytu, ktorý poskytne ochranu zadnej strane telefónu a uľahčí jeho použitie, pretože ho nie je potrebné zakaždým dávať dole. Tieto kryty nepridávajú telefónu na veľkosti, ale je k nim potrebné zakúpiť aj ochranné sklo, alebo fóliu, aby bol Tvoj telefón chránený aj čo sa týka display-a.

V prípade plastových krytov si môžeš vybrať zo širokej ponuky motívov, farieb, vzorov a značiek

Knižka, ktorá nie je na čítanie 

Nebaví Ťa čítanie? Nevadí, knižku si pod stromček kúpiť môžeš tak, či tak. Knižkové puzdrá pôsobia elegantne a chránia telefón z každej strany. Pri použití mobilu je manipulácia s krytom jednoduchá a nezaberie toľko času, ako napríklad pri univerzálnom puzdre. Telefón sa s týmto puzdrom drží naozaj veľmi pohodlne a tak ľahko Ti z ruky určite nevypadne. No a hlavne nie každý musí vidieť, akú fotku máš na dispayi a kto Ti práve volá, či píše. Takže k ochranným funkciám tohto krytu patrí rozhodne aj ochrana súkromia. V našej ponuke tak isto nájdeš množstvo motívov, vzorov a materiálov týchto obalov, z ktorých si určite vyberieš.

A čo takto silikón?

Mnohí majitelia telefónov v súčasnosti obľubujú silikónové obaly, pretože manipulácia s nimi je jednoduchá a sú nenáročné na údržbu. Opäť sa jedná o kryt, ktorý chráni len zadnú časť telefónu, takže je k nemu určite potrebné ochranné sklo. Poznáme ich aj ako ,,gumené" puzdrá, no pravda je taká, že sú vyrobené z TPU materiálu alebo zmesi TPU a PVC. Ak máš telefón, ktorý síce potrebujete chrániť, ale rozhodne nechceš zakryť jeho úžasný design žiadnym vzorom alebo nápisom, potom bude Tvojou obľúbenou voľbou určite priesvitné silikónové puzdro. 

Okrem týchto typov krytov existuje samozrejme ešte množstvo špecifických, ako napríklad športové puzdrá alebo mini magnetické peňaženky, v ktorých je možné nosiť hotovosť, karty a doklady. Čokoľvek hľadáš alebo potrebuješ pre svoj telefón, určite nájdete v našom eshope. A ak by čokoľvek, samozrejme sme tu pre Teba a radi poradíme.

Text: Soňa Doróková
Foto: Roman Lorinčík
Model: Anina Sarvašová