Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Spoločnosť Mobilonline spája generácie pomocou technológií: Seniorom sme vysvetlili základy používania smartfónov

Spoločnosť Mobilonline spája generácie pomocou technológií: Seniorom sme vysvetlili základy používania smartfónov

Firme Mobilonline záleží aj na staršej generácii: Seniorom sme pomohli objaviť krásu digitálneho sveta

Technológie v modernom svete rýchlo napredujú, preto je dôležité, aby sme s nimi udržali krok. To sa týka aj staršej generácie, ktorá počas dospievania nepoužívala mobilné telefóny a často nevie, ako sa ovládajú. Spoločnosť Mobilonline sa rozhodla urobiť prvý krok a pripravila školenie v klube dôchodcov vo Fiľakove. Zúčastnilo sa ho takmer 20 zvedavých seniorov, ktorí mali možnosť naučiť sa základy používania dotykového telefónu. 

 

Záujem o získavanie nových vedomostí bol veľký

Našich milých seniorov sme počas školenia naučili základy používania smartfónov, čím sme im umožnili aktívne sa zapojiť do digitálneho sveta a užívať si výhody, ktoré ponúka. Počas tohto vzdelávacieho podujatia sme prebrali niekoľko dôležitých tém, ktoré sa týkajú mobilných telefónov. Medzi tieto témy patrila práca s mobilným internetom, nastavenie Wifi pripojenia, zvonenia, budíka a stopiek, výber tapety pre displej, tvorba poznámok a využívanie rýchlej voľby. Naši účastníci mali možnosť podrobne spoznať tieto funkcie a získať dôveru v používaní svojich telefónov.

 

Vďaka otvorenej komunikácii panovala príjemná atmosféra

Od začiatku školenia sme sa snažili navodiť príjemnú atmosféru, čo sa nám aj podarilo. Našou prioritou bola otvorená komunikácia, pretože sme chceli, aby sa seniori cítili pohodlne. Naši účastníci mali možnosť kedykoľvek sa pýtať, ak im niečo nebolo jasné. Záležalo nám na tom, aby si získané vedomosti skutočne osvojili aj v praxi, preto sme im ochotne pomohli s akýmkoľvek problémom. Veľmi príjemne nás potešil záujem zo strany seniorov, ktorí naozaj chceli lepšie pochopiť technológie a smartfóny. 

 

Spoločnosť Mobilonline ponúka prepojenie medzi generáciami

Firma Mobilonline nie je len o technológiách, ale aj o spájaní generácií. V modernej dobe sa ťažko zaobídeme bez mobilných telefónov, a preto chceme pomôcť seniorom ovládať tieto zariadenia. Okrem toho, že pomáhame prírode, chceme sa viac angažovať aj v podobných školeniach pre dôchodcov, ktoré plánujeme zorganizovať aj v budúcnosti. Veríme, že digitálna gramotnosť je kľúčová pre každú generáciu.

 

Školenie seniorov v klube dôchodcov vo Fiľakove bolo úspešným krokom firmy Mobilonline na ceste k spojeniu generácií a zvyšovaniu digitálnej gramotnosti seniorov. Dúfame, že tieto školenia pomôžu našim účastníkom cítiť sa sebavedome pri používaní svojich mobilných telefónov a využívať všetky výhody, ktoré moderné technológie ponúkajú.