Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Prečo aj váš mobil potrebuje šatník?

Prečo aj váš mobil potrebuje šatník?

Niekoľko rokov do zadu sme si ani len nedokázali predstaviť, aké jednoduché môže byť spojiť sa s našimi blízkymi na diaľku, vybaviť dôležité úlohy a prácu bez toho, aby sme boli nútení niekam sa fyzicky presunúť a mnoho ďalších úžasných ,,vylepšovákov“ súčasnej modernej doby. To všetko prinieslo zariadenie, ktoré často nie je väčšie ako naša dlaň a pritom dokáže toľko úžasných vecí. Mobil.

S mobilnou dobou však prišli aj ďalšie povinnosti, ktoré sa nás ako majiteľov telefónov týkajú. V prvom rade ide o ochranu. Keď už minieme na svoje zariadenie sumu rádovo presahujúcu niekoľko stovák eur, nechceme oň prísť prvý týždeň. Teda ak nie sme úplne nezodpovední ignoranti, alebo obľúbení príbuzní Bila Gatesa.

Na začiatku bol silikón

Spočiatku šlo len o praktickosť. Človek si kúpil telefón a spolu s ním aj priehľadný silikónový kryt a ochranné sklo. Vybavené. Aj dnes veľa ľudí vníma kryt na mobil len ako ochranu telefónu a preto jeho estetickú funkciu ignorujú.

Kryt ako súčasť životného štýlu

Neskôr prišla na rad kreativita výrobcov a s ňou nové možnosti. Prečo by kryt mal plniť iba praktickú funkciu, keď môže ladiť s naším vkusom, farebnými preferenciami alebo životnou filozofiou? Na trhu dnes nájdeme skutočne nespočetné množstvo krytov rôznych druhov, značiek, štýlov a materiálov. Stačí si vybrať. Mnohí z nás už chápu, že kryt plní rovnako dobre funkciu estetickú a hoci nový mobil si určite dovoliť každý deň nemôžeme, nový kryt áno. To nám dáva priestor ladiť oblečenie svojho telefónu s našou aktuálnou náladou a situáciou, v ktorej sa chceme aj s naším verným vreckovým priateľom ocitnúť.

Prečo jeden nestačí?

A tak hoci milovníci praktickosti určite ostanú verní svojmu ,,one clear silicone“ riešeniu... Veríme, že čoraz viac užívateľov mobilných telefónov, neberie otázku vkusu na ľahkú váhu. Kryt na mobil totiž v súčasnosti predstavuje viac než len príslušenstvo telefónu. Je to cesta ako vyjadriť to, kým sme a aký je náš vkus. Rovnako ako dámska kabelka alebo topánky. Ak by šlo len o praktickosť, potom by sme kľudne mohli zrušiť botník a svoj follow na stránkach s úžasnými kabelkami, ktorými sme zapratali byt.

Kúsky od svetových návrhárov za pár šupiek 

Dobrou správou je, že na rozdiel od značkových kabeliek alebo topánok, stoja kryty zvučných značiek naozaj len pár smiešnych eur. A tak sa môžete hrdiť Lagerfeldom či Guessom bez toho, aby ste mali po ich zaplatení hlboko do vrecka

Oblečte svoj mobil do štýlu a luxusu spolu s nami. Stačí si vybrať z našej širokej ponuky, nájsť kúsky, ktoré ladia s vaším šatníkom a vkusom a užívať si dokonalú a štýlovú ochranu svojho telefónu.

Text: Soňa Doróková

Foto: Roman Lorinčík