Zavrieť ikona
Nakupujte pohodlne z domu. Aké možnosti dopravy môžete využiť?

Nakupujte pohodlne z domu. Aké možnosti dopravy môžete využiť?

Pandémia koronavírusu ovplyvnila aj naše nákupné správanie. Väčšinu vecí nakupujeme prostredníctvom internetových obchodov z pohodlia domova. Chránime tak nielen seba, ale aj ostatných. 

Ak chcete nakúpiť mobilné telefóny alebo príslušenstvo za výhodné ceny, objednajte si ich cez e-shop Mobilonline. Vyberte si z viacerých možností dopravy presne tú, ktorá vám vyhovuje najviac.

Osobný odber v predajni ako najlacnejší variant

Na Slovensku máme viac ako 50 predajní Mobilonline. Vyberte si predajňu, ktorú máte najbližšie a využite tak najlacnejšiu možnosť dopravy. Doručenie vami objednaného tovaru prebehne do 24 hodín od jeho expedície. Keď bude tovar pripravený na vyzdvihnutie, dostanete potvrdenie prostredníctvom SMS správy a e-mailu. Objednaný tovar vám vo zvolenej predajni zarezervujeme po dobu 5 dní. 

Z dôvodu administratívnych a dopravných nákladov je odber v ktorejkoľvek predajni na Slovensku spoplatnený sumou 1,00 €. Pred návštevou predajne si vždy skontrolujte jej aktuálne otváracie hodiny. Tie sa kvôli súčasným opatreniam môžu na jednotlivých predajniach líšiť. 

Vyberte si najbližšie výdajné miesto Zásielkovne (Packeta)

Zásielkovňa sa stáva čoraz populárnejším spôsobom dopravy objednaného tovaru, pretože nemusíte čakať doma na príchod kuriéra. Ak sa vo vašom meste nenachádza predajňa Mobilonline, výdajné miesto Zásielkovne vo svojom okolí určite nájdete. Na Slovensku ich momentálne existuje viac ako 1 200 a všetky sa nachádzajú v už existujúcich obchodoch a prevádzkach. Nebuďte preto prekvapený, ak výdajné mieste Zásielkovne bude napríklad v lekárni, na čerpacej stanici, v papiernictve, v drogérii alebo v obchode s oblečením. 

Doručenie objednaného tovaru prebehne zväčša do dvoch pracovných dní. Zásielkovňa vám zašle e-mail s trasovacím číslom zásielky, vďaka ktorému môžete sledovať, kde presne sa váš balík nachádza. Keď zásielka dorazí na výdajné miesto, dostanete SMS správu a e-mail s heslom pre vyzdvihnutie balíka. Toto heslo nadiktujete predajcovi v danom výdajnom mieste. Ak si pre balík nemôžete ísť hneď, výdajné miesto vám ho zarezervuje počas najbližších 7 dní. Cena za doručenie tovaru prostredníctvom zásielkovne sa pohybuje už od 2 €.

Kuriérska služba GLS vám tovar doručí priamo domov

Ak sa vám nechce alebo z nejakého dôvodu nemôžete navštíviť predajňu Mobilonline alebo výdajné miesto Zásielkovne, využite doručenie priamo k vám domov. Objednaný tovar vám počas pracovných dní doručí kuriérska služba GLS. Doručenie nastane do 24 hodín od expedície zásielky a prebieha v čase od 8:00 do 18:00 hodiny. Pri vytvorení objednávky si môžete vybrať presnú adresu, na ktorej sa budete zdržiavať a kde si želáte tovar doručiť. 

V deň doručenia zásielky vám e-mailom príde informácia o telefonickom kontakte na prepravnú spoločnosť. Pri preberaní zásielky sa vždy uistite, či obal nie je porušený alebo poškodený. V prípade poškodenia tovar v žiadnom prípade nepreberajte a informujte nás na info@mobilonline.sk. Cena za doručenie kuriérom sa pohybuje od 2,49 € do 4,49 € a odvíja sa od spôsobu platby.

Ak potrebujete tovar urýchlene, využite Expresné doručenie

V prípade, že potrebujete objednaný tovar doručiť ešte v rovnaký deň, môžete využiť službu expresného doručenia. Táto možnosť doručenia zatiaľ funguje v mestách Bratislava a Lučenec. Služba Expresné doručenie je dostupná každý deň okrem štátnych sviatkov. Pri objednávaní tovaru cez e-shop Mobilonline sa môžete prepnúť do režimu služby expresného doručenia a zobrazia sa vám len tie produkty, ktoré si takýmto spôsobom môžete objednať. 

Službu Expresné doručenie môžete využiť troma rôznymi spôsobmi:

  1. expresné doručenie do 1 hodiny - cena 8,99 €
  2. expresné doručenie ešte dnes - cena 4,99 €
  3. expresné doručenie od - do - cena 5,99 €

Je len na vás, či si vyberiete doručenie do jednej hodiny od objednania, alebo si vyberiete konkrétne časové rozmedzie jednej celej hodiny (napríklad medzi 15:00 - 16:00). V prípade možnosti doručenia ešte dnes vám garantujeme, že tovar dostanete v rovnaký deň, ako ste si vytvorili objednávku. 

Objednaný tovar vám dovezie taxi kuriér na vami zvolené miesto a trasu doručovania môžete celý čas sledovať cez aplikáciu Hopin priamo vo svojom mobilnom telefóne. Objednávka vám bude vydaná po predložení kódu, ktorý vám zašlene v SMS správe. 

Ako sami môžete vidieť, možností doručenia existuje niekoľko a pri objednávaní cez e-shop Mobilonline si môžete vybrať presne ten spôsob, ktorý vám vyhovuje najviac.