Zavrieť ikona
Mobilonline podporuje akciu Night Run Prešov

Mobilonline podporuje akciu Night Run Prešov

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že predaj telefónov a príslušenstva nijako nesúvisí so športom. Ale opak je pravdou. Moderné technológie sú pre nás alfa a omega a s ich pomocou si snažíme spríjemniť a podporiť náš zdravý životný štýl. Väčšina športovcov si pre lepšiu koncentráciu zapne do uší obľúbenú hudbu cez slúchadlá alebo rovno cez reproduktory, aby sa namotivoval celý tím. Rovnako aj smart hodinky a fitness náramky už majú kopec vlastností a funkcií, pomocou ktorých sa dozviete presnú analýzu svojho výkonu. Rovnako dokážu harmonicky nastaviť tréning tak, aby neuškodil vášmu zdraviu. Takže čaro technológií sa postupom času vnieslo aj do sveta športu. 

Preto sme neváhali pridať sa k spolupráci s organizátormi behov Night run Prešov (26.3.2020), Spring Half Marathon Košice (31.5.2020) a Half Marathon Prešov (12.9.2020). Tieto podujatia sú mladé, zdravo rastúce a získavajú si čoraz viac priaznivcov športu v rôznych vekových kategóriách. Preto ak hľadáte podujatie, kde by ste mohli vybiť svoju načerpanú energiu zo zimy a trochu sa zahriať, neváhajte sa tohto podujatia zúčastniť a odniesť si tak krásny športový zážitok. Súťaží sa o zaujímavé ceny v rôznych kategóriách. 

Pokiaľ chcete vyhrať aj vy, no šport Vám veľmi nejde, sledujte facebook organizátorov, na ktorom sa taktiež súťaží o zaujímavé ceny z nášho e-shopu. Takže ak máte v sebe športového ducha, pridajte sa k ďalším vášnivým bežcom a upevnite tým aj svoje zdravie.

 

Zdroj foto: Unsplash - Sportlab, Fitsum Admasu | Shutterstock - Spectral-Design | presovhalfmarathon.com