Zavrieť ikona
Firma Mobilonline oslavuje získanie Zeleného certifikátu od spoločnosti SEWA, a.s.

Firma Mobilonline oslavuje získanie Zeleného certifikátu od spoločnosti SEWA, a.s.

 

V dnešnom svete, kde je ochrana životného prostredia čoraz dôležitejšou témou, je povzbudzujúce vidieť, ako firmy prechádzajú k zelenšiemu a udržateľnejšiemu spôsobu fungovania. Jednou z takýchto spoločností, ktorá si váži a zaväzuje sa k ochrane planéty Zem, je aj firma Mobilonline.

 

Firma vstupuje do nového roka s úžasnou správou: ”S radosťou oznamujeme, že sme získali významné ocenenie od spoločnosti SEWA, a.s. – Zelený certifikát. Tento certifikát nespochybniteľne potvrdzuje, že prejavujeme vysokú mieru zodpovednosti voči životnému prostrediu, prostredníctvom správneho triedenia odpadových materiálov.”

 

Certifikát taktiež vyjadruje dlhodobú snahu a angažovanosť firmy v oblasti environmentálnej udržateľnosti. Už od jej vzniku minimalizujú svoje ekologické stopy a zlepšujú interné procesy. Získanie Zeleného certifikátu od SEWA, a.s. je potvrdením toho, že úsilie firmy Mobilonline má skutočný pozitívny dopad na jej okolie.

 

Firma Mobilonline aktívne pracuje na znížení spotreby energie, minimalizácii odpadu a podpore obnoviteľných zdrojov energie. Firma sa tiež snaží zavádzať a podporovať iniciatívy, ktoré podporujú ochranu životného prostredia nielen v rámci jej organizácie, ale aj v komunitách, v ktorých pôsobí.

Mobilonline si váži túto poctu a súčasne sa zaväzuje pokračovať v ceste k udržateľnosti a ochrane životného prostredia. 

 

 

“Sme hrdí na tento úspech a veríme, že spoločne môžeme vytvoriť lepšiu a zelenšiu budúcnosť pre všetkých.”