Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Eko obaly na telefóny

Eko obaly na telefóny

Chceš byť aj ty eko? V súčasnosti sa pojem ekológia vyskytuje na každom kroku a my sme sa rovnako nechali inšpirovať možnosťami, ako sa správať lepšie. V našom e-shope pribudli biologicky rozložiteľné kryty, s ktorými sa púšťame do boja s rastúcim objemom odpadu. Chceš sa pridať? Jeden človek možno aktuálnu situáciu neodvráti, no keď sa spojí komunita ďalších individuálnych osobností s rovnakým zámerom, cieľ ako zmeniť svet bude oveľa jednoduchší. Aj keď to bude “malý krôčik pre človeka, postupne sa z toho stane veľký krok pre ľudstvo”

Ako to vlastne funguje? Základnou alchýmiou ekologických krytov sú materiály, z ktorých sú vyrobené. Sú to všetko látky, ktoré dokážu s určitým časovým obdobím a prirodzenými procesmi premeniť svoje prvotné vlastnosti tak, že sa z pevnej štruktúry zmenia na neškodnú zložku v ekosystéme. Funguje to na princípe štandardného kompostovania, ktoré je celkom bežné pre všedných záhradkárov. Jednoducho stačí použité puzdro zasypať v komposte a následný sled akcií a reakcií sa už o všetko postará. Biologicky rozložiteľné kryty neobsahujú žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli kontaminovať pôdu alebo znečistiť životné prostredie. 

Osud planéty Zem nám nie je ľahostajný. To ako sa správame vo svojom okolí má obrovský vplyv na to, čo tu po nás zostane pre ďalšie generácie. Už teraz sú oceány preplnené množstvom odpadu a doplácajú na to všetky živé tvory žijúce v ňom. Konzumný trend naberá na obrátkach a materiálnych vecí neustále pribúda. No keď nám niečo doslúži bez okolkov sa toho zbavíme a nezaujíma nás, čo sa s tým bude diať ďalej. Takýto spôsob myslenia nás však posúva neustále nadol. Namiesto toho by sme sa mali zamyslieť nad tým, ako naložíme s danou vecou po splnení jej účelu ešte pred jej zakúpením.

My sme sa preto rozhodli urobiť prvý krok k tomu čo je dobré a správne pre celú spoločnosť. Neváhaj a pridaj sa k nám. Vyber si farebné prevedenie, ktoré ťa vystihuje. V ponuke e-shopu máme ekologické puzdrá vhodné na modely značky Samsung, Apple, Huawei a Xiaomi.

Zdroj foto | Forcell.pl, UNSPLASH - John Cameron